مسجدجامعی تاكید كرد

ضرورت مطالعه تأثیر راه اندازی بوستان محله هرندی بر تغییر روش های اجتماعی محله

ضرورت مطالعه تأثیر راه اندازی بوستان محله هرندی بر تغییر روش های اجتماعی محله به گزارش مركز املاك یك عضو شورای اسلامی شهر تهران بر ضرورت انجام مطالعه برای تأثیر راه اندازی بوستانها در محله هرندی بر روشهای اجتماعی این محله تاكید نمود.


به گزارش مرکز املاک به نقل از ایسنا، احمد مسجد جامعی در مراسم بهره برداری از بوستان "زندگی" محله هرندی واقع در منطقه ۱۲ ضمن تبریک راه اندازی این بوستان به اهالی این منطقه و قدردانی از تلاش همه کسانی که در راه اندازی این بوستان اقدام نمودند، اضافه کرد: این محله از اوایل انقلاب شاهد اجرای پروژهای مختلفی بوده و در این محدوده ۲ دروازه به سمت جنوب وجود داشته که با نام دروازه حضرتی و درواه غار از آن یاد می شده دروازه حضرتی که به سمت حضرت عبدالعظیم بوده در کنار آن شیشه گران ارمنی ساخت و سازهای فاخری را رقم زدند و در حقیقت در این کشور نقش آفرین بودند. اولین کلیسای فاخر هم در همین محدوده توسط این افراد بنا شد.
وی ادامه داد: دروازه دیگر غار بود که بطور قطع به علت وجود تعداد زیادی غار در این محدوده به این نام شهرت پیدا کرد. در حقیقت تمام این مناطق با عنوان روستاهای غار شناخته می شدند و ۴۰ آبادی وجود داشت که این منطقه را در بر می گرفتند. بعد از برداشته شدن حصار طهماسبی این مناطق که در پیرامون قرار داشتند در شهر قرار گرفتند.
وی افزود: یکی از نقاطی که در جنگ جهانی دوم بمب باران شد همین محدوده بود در اینجا تعداد زیادی کوره آجر پزی وجود داشت و علت آن هم خاک این منطقه بود که به علت چسبناکی برای تولید آجر مناسب بود. به علت برداشت خاک جهت ساخت آجر در این جا گودهایی بوجود آمده بود و در این محدوده از همه نقاط کشور نمونه هایی از اقوام و گروههای مختلف قابل مشاهده هستند.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران در بخش دیگری از صحبتهای خود به مسجد شوشتر در همین محدوده اشاره نمود و اضافه کرد: این مسجد کلا زنانه بوده و در اختیار بانوان قرار داشته. همینطور مسجدی در این محدوده وجود داشته که بعنوان تنها مسجد خادم آن یک خانوم بوده است. همینطور ائمه جماعات این جا شاخص بودند و در جبهه هم خیلی از فرماندهان از همین محله بودند.
وی تصریح کرد: بعد از انقلاب گودهای این محله پر شد اما آنچه که مهم می باشد این است که باید مطالعه ای برای روال و روشهای اجتماعی این محدوده صورت گیرد تا مشخص شود چه میزان بوستانهای راه اندازی شده روالهای نادرست زندگی در این محدوده را بر هم زده است. تصور می کنم تغییرات خیلی به تغییر روش زندگی دراین محدوده منجر نشده بنابراین برای تحقق این مهم باید طرحی متفاوت اندیشیده شود.
به گزارش مرکز املاک به نقل از ایسنا در بخش دیگری از این مراسم آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هم اظهار داشت: باید از خدماتی که در جنوب شهر تهران عرضه شده است قدردانی نماییم و شهروندان این محدوده جایگاه مهمی در انقلاب و جنگ تحمیلی داشتند.
وی ادامه داد: بدون شک باید کار به دست مردم محله سپرده شود. در این جا ۲۵ هزار نفر نیروی انسانی وجود دارد و نمی تواند چند خلافکار تابلوی این محله باشد. بطور قطع وجود چند معتاد در این محله قابل درمان هستند باید روندی طی شود که این افراد از این بلا نجات پیدا کنند و برای این کار از ظرفیت همه نهادها همگام با یکدیگر بهره گرفت تا گام دوم انقلاب در اینجا صورت گیرد و به کمک جوانان محل نسبت به اصلاح امور محله اقدام گردد.
وی تصریح کرد: اگر تغییر رویکرد صورت گیرد و از توان محله استفاده گردد می توان این محل را به روزهای خوب برگرداند و اوضاع راتغییر داد و ثمره انسانی آنرا مشاهده کرد. امیدواریم دروازه غار و شهید هرندی به همت جوانان آن به الگوی مناسبی برای سایر مناطقی که چنین محله هایی دارند تبدیل گردد و با تحقق تحول در آنها این محلات در خدمت جامعه ما قرار بگیرند.




منبع:

1399/07/29
00:44:29
5.0 / 5
1393
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
مرکز املاک
msamlak.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مركز املاك محفوظ است

مركز املاك

املاک و زمین