مظاهریان مطرح كرد؛

تاثیر مسكن اجتماعی بر تجمیع فقر

تاثیر مسكن اجتماعی بر تجمیع فقر به گزارش مركز املاك معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تاكید دستگاههای نظارتی و دولت بر اجرای طرح مسكن اجتماعی اظهار داشت: در مسكن اجتماعی نباید به تجمیع فقر كمك نمود.



به گزارش مركز املاك به نقل از مهر، حامد مظاهریان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: توصیه ای كه در مسكن اجتماعی وجود دارد و دنبال می گردد این است كه در مسكن اجتماعی نباید به تجمیع فقر كمك كرد؛ بلكه باید مسكن اجتماعی را در تعداد كوچك و پراكنده بدون آنكه به اختلاف طبقاتی دامن بزند احداث كرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی، اضافه كرد: آزمون ورود به حرفه مهندسی از مجموعه آزمون های ورود به حرفه مهندسی ساختمان است كه در این دوره بیش از ۱۴۵ هزار نفر شركت كرده اند.
معاون مسكن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با اشاره به رشد ۱۰ درصدی شركت كنندگان نسبت به دوره قبلی ازمون كه در اسفندماه سال قبل برگزار شده بود، یادآورشد: آزمون های ورود به حرفه مهندسی در هفت رشته معماری، شهرسازی، عمران، تاسیسات برقی، تاسیسات مكانیكی، ترافیك و نقشه برداری است. همینطور ۶ آزمون ورود به حرفه كاردانان و یك رشته معماران تجربی هم در این دوره وجود دارد كه در مجموع ۲۰ آزمون در سراسر كشور در ۸۷ حوزه آزمونی در حال برگزاری است.
معاون وزیر راه و شهرسازی، ادامه داد: بیش از ۱۴۵ هزار نفر در این آزمون شركت كرده اند و نتایج آزمون تستی هفته اول دی ماه اعلام خواهد شد.
مظاهریان تصریح كرد: آزمون ورود به حرفه مهندسی آزمونی رقابتی نیست بلكه آزمونی است كه داوطلبان شركت كننده در آن باید نشان دهند كه از دانش لازم برای ورود به حرفه برخوردار هستند.
آزمون های ورود به حرفه مهندسی غیررقابتی است
وی اظهار داشت: به علت غیررقابتی بودن این ازمون ها قابل پیش بینی نیست كه چه تعداد قبول می شوند اما امیدواریم كه همه شركت كنندگان بتوانند نشان دهند كه صلاحیت ورود به حرفه مهندسی را دارند.
معاون مسكن و ساختمان همینطور در پاسخ به این پرسش كه ورود این تعداد از شركت كنندگان به شرط پذیرش در آزمون، چه تاثیری بر ساخت و ساز در سطح كشور دارد؟، اظهار داشت: این حق افراد است كه بعد از تحصیل وارد حرفه شوند. البته انتقاداتی هم وجود دارد كه آیا واقعا این تعداد فارغ التحصیل مهندسی نیاز كشور است و در عین حال بازاری برای كار این تعداد فارغ التحصیل وجود دارد یا خیر؟ كه البته این نقدها قابل بررسی و بحث است و باید در گفتگو با وزارتخانه های دیگر برای آن چاره اندیشی كرد.
ساختمان های ایمن و باكیفیت با اجرای دقیق قوانین و مقررات ملی و كنترل ساختمان
مظاهریان خاطرنشان كرد: معتقدم هرچقدر بتوانیم آزمون ها را جدی تر برگزار كنیم افراد باصلاحیت بیشتری می توانند وارد حرفه شوند و از سویی دیگر مردم ایران این امیدواری را كسب خواهند كرد كه ساختمان های ایمن تر و باكیفیت مناسب تری خواهند داشت.
این مقام مسئول همینطور در مورد نقش نظام مهندسی هم نكاتی را ارائه كرد و اظهار داشت: نظام مهندسی در حقیقت استفاده كننده پایانی این آزمون است زیرا مهندسان عموما عضو سازمان های نظام مهندسی ساختمان هستند و بعد از آزمون باید پروانه اشتغال بگیرند كه تنسیق امور مهندسی مهندسان با سازمان نظام مهندسی ساختمان است.
مظاهریان در مورد آخرین وضعیت مسكن اجتماعی، اظهار داشت: در ایام ۱۸ و ۱۹ مهرماه هفدهمین همایش سیاست های توسعه مسكن را برگزار كردیم و سیاست های مسكن از جوانب مختلفی از جانب صاحبنظران مورد بررسی و نقد قرار گرفت. در صدد هستیم تا نتایج همایش هفدهم را بررسی نموده و نكات قابل اهمیت آن را سرلوحه سیاستگذاری های آتی مسكن قرار دهیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: مسكن اجتماعی هم در برنامه ششم توسعه تصویب شد و هم مصوبه هیات دولت را در اسفندماه سال قبل (۹۵) دارد كه باید طی برنامه پنج ساله هر سال ۱۰۰ هزار خانه تحت پوشش مسكن اجتماعی قرار بگیرد.
وی خاطرنشان كرد: از آنجاییكه مسكن اجتماعی هم مصوبه دولت را دارد و هم از مصوبات برنامه ششم توسعه است هم دستگاه های نظارتی، هم دولت و هم مجلس بر روی اجرای آن تاكید دارند.
مظاهریان اظهار داشت: بنیاد مسكن انقلاب اسلامی مسئول اجرای مسكن اجتماعی است و این بنیاد تابحال تمامی موارد تحت مسئولیت خویش را آماده كرده است. بدین معنا، آن بنیاد تقسیمات استانی را انجام داده و با آن تقسیمات، سهم هر استان و درصد تامین مسكن برای هر استان تعیین شده است.
به گفته وی، سازمان ملی زمین و مسكن هم طی توافق نامه ای كه با بنیاد مسكن انقلاب اسلامی داشته زمین هایی كه بنیاد مسكن برای اجرای مسكن اجتماعی نیاز دارد را تامین كرده است.
مظاهریان ادامه داد: بانك مسكن هم در هفته گذشته اعلام آمادگی كرد تا بتواند متناسب با پیشرفت كار، زمینه های تامین مالی را فراهم كند. اینها مجموعه اقداماتی است كه به منظور اجرای طرح مسكن اجتماعی انجام شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: مسكن اجتماعی، طرحی گسترده است كه همه طرح های مسكن را برای محرومان و اقشار كم درآمد پوشش می دهد. بدین معنا، وام هایی كه از سال های اول برای صاحب خانه شدن مردم ارائه می شد تا وام ها و تسهیلات كنونی، اجاره به شرط تملیك و تمامی تسهیلات و سیاستگذاری های از گذشته تابحال همه بخشی از مسكن اجتماعی هستند.
وی با یادآوری این مطلب كه اجرای سیاست های مسكن در دوره های مختلف نقاط قوت و ضعفی داشته است، اظهار داشت: توصیه ای كه در مسكن اجتماعی وجود دارد و دنبال می گردد این است كه در مسكن اجتماعی نباید به تجمیع فقر كمك كرد بلكه باید مسكن اجتماعی را در تعداد كوچك و پراكنده بدون آنكه به اختلاف طبقاتی دامن زد احداث كرد.
مظاهریان با اشاره به اینكه فرآیند ساخت مسكن زمانبر است، اظهار داشت: در اجرای طرح مسكن اجتماعی منتظر بودجه هستیم كه سازمان برنامه و بودجه قول تامین بودجه را داده است.
 

1396/07/22
20:17:00
5.0 / 5
4681
تگهای خبر: احداث , بنیاد مسكن انقلاب اسلامی , تسهیلات , شهرسازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
مرکز املاک
msamlak.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مركز املاك محفوظ است

مركز املاك

املاک و زمین