ارسال پرونده ساختمان بورس به كمیسیون ماده ۱۰۰

ارسال پرونده ساختمان بورس به كمیسیون ماده ۱۰۰ مركز املاك: شهردار منطقه 2 با اشاره به عملكرد 22 ماهه اش در این منطقه از بازپس گیری املاكی كه در اختیار افراد غیر بود، آگاهی داد.



به گزارش مركز املاك به نقل از ایسنا، رسول كشت پور عصر امروز در نشست خبری به تشریح عملكرد ۲۲ ماهه اش در شهرداری منطقه ۲ پرداخت و با اشاره به اینكه خوشبختانه با پیگیری های انجام شده مترو به منطقه ۲ رسید، اظهار داشت: از شركت مترو برای كاهش سرفاصله حركت قطارها در خط ۷ درخواست كردیم كه به صورت ویژه این خط را در نظر بگیرد و حتی اعلام آمادگی كردیم كه در همین جهت می توانیم یك رام قطار خریداری نماییم.

وی با اشاره به اینكه شهرداری منطقه ۲ حدود ۱۰۴ میلیارد تومان برای راه اندازی خط ۷ به مترو كمك غیرنقدی كرده است، اظهاركرد: طی جلساتی كه با مدیرعامل شركت مترو داشته ایم، مقرر شد كه شهرداری منطقه ۱۰۰ میلیارد تومان نیز برای خرید یك رام قطار به منظور كاهش سرفاصله حركت قطارها در خط ۷ كمك نماید كه قرارداد آن در هفته آینده منعقد می شود.

كشت پور در مورد ساختمان جدید بورس كه دقیقا روبروی شهرداری منطقه ۲ قرار دارد، اظهار داشت: در این ساختمان ۳۰۰ مورد حذف یا تغییر كاربری پاركینگ رخ داده است و ما در مقابل تخلفات این ساختمان كه كاركرد ملی دارد، ایستاده ایم. پرونده این ساختمان به كمیسیون ماده ۱۰۰ ارجاع داده شده است و برمبنای رای این كمیسیون عمل خواهیم كرد.

وی با اشاره به اینكه اساسا با بهره برداری از این ساختمان مشكلات ترافیكی منطقه تشدید می شود، اظهاركرد: هم اكنون شهروندان برای مراجعه به ساختمان شهرداری كه در مجاورت ساختمان بورس است باید مدت زمان زیادی را به منظور پیدا كردن پارك حاشیه ای در خیابان ها دور بزنند و حالا تصور كنید كه مشكل عدم پاركینگ ساختمان بورس نیز به این مسئله اضافه شود.

كشت پور با اشاره به اینكه در دوره های گذشته حدود چهار سال شهردار منطقه ۲ بودم، اظهار داشت: در آن زمان میانگین سرعت حركت اتومبیل ها در بزرگراه های منطقه ۵۵ كیلومتر بود و الان این سرعت به شدت كاهش یافته به شكلی كه بزرگترین مشكل منطقه ۲ هم اكنون ترافیك است و اگر بتوانیم از جمعیت ۷۵۰ هزار نفره منطقه تنها ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار نفر را مجاب نماییم كه از حمل و نقل عمومی و مترو استفاده كنند، تاثیر زیادی بر كاهش ترافیك می گذارد.

وی در مورد خشك شدن درختان یك باغ در محدوده پونك و تبدیل آن به عمارت اظهاركرد: در این مورد هیچ مجوز تبدیل باغ به عمارت صادر نشده است اما ما در منطقه ۲ با تعهداتی مواجه هستیم كه در دوره های گذشته به وجود آمده است.

شهردار منطقه ۲ از افزایش ۱۱ برابری درآمد حاصل از پسماند این منطقه آگاهی داد و اظهار داشت: زباله جزو منابع درآمدی شهرداری به شمار می آید و باید به آن نگاه اقتصادی داشت.

وی افزود: ۱۰ درصد زباله خشك این منطقه توسط اپلیكیشنی جمع آوری می شود و تا چهار ماه پیش درآمد شهرداری از این محل تنها ۲۲۰ میلیون تومان بود كه حالا به دو میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان رسیده است.

كشت پور با اشاره به اینكه باید از زباله «تر» برق تولید نماییم، اظهار داشت: مناطق ۱ تا ۴ برای راه اندازی كارخانه ۱۶۰۰ تنی تولید برق از زباله اعلام آمادگی كرده اند.

وی با اشاره به اینكه سری چهارم پروژه های منطقه ۲ تا سه ماه دیگر افتتاح می شود، اظهاركرد: این پروژه ها شامل تصفیه خانه، نیروگاه یك مگاواتی و رونمایی از دوچرخه های برقی است.

شهردار منطقه ۲ با اشاره به پرداخت ۲۵ درصد از بدهی های گذشته اظهار داشت: ۵۸۵ میلیارد تومان از دوره های قبل بدهی به جا مانده بود كه طی این مدت توانستیم ۲۵ درصد بدهی ها را پرداخت و تمامی پروژه هایی كه تعطیل شده بودند را فعال نماییم.

وی در مورد املاك منطقه ۲ كه در اختیار دیگران است، اظهاركرد: املاك و مستغلات این منطقه را از دست افرادی كه بدون رعایت ضوابط و مقررات بهره برداری این املاك را در اختیار داشتند خارج كردیم و میزان درآمد از این محل را به ۲۴۰ میلیارد تومان رساندیم.





منبع:

1398/05/15
12:46:36
5.0 / 5
4176
تگهای خبر: بهره برداری , تولید , جمعیت , خانه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
مرکز املاک
msamlak.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مركز املاك محفوظ است

مركز املاك

املاک و زمین