آمادگی۳۲ فرودگاه بین المللی و مرز هوایی برای انجام عملیات اربعین حسینی

آمادگی۳۲ فرودگاه بین المللی و مرز هوایی برای انجام عملیات اربعین حسینی مرکز املاک: مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، از آمادگی کامل فرودگاه ها و مرکز کنترل فضای کشور جهت خدمت به زوار اربعین حسینی آگاهی داد.



به گزارش مرکز املاک به نقل از شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، محمد امیرانی عصر سه شنبه درباره ی انجام پروازهای اربعین عنوان کرد: برای ایجاد هماهنگی های لازم خوشبختانه از سه ماه پیش ستاد مرکزی اربعین در شرکت فرودگاه های کشور به منظور تسهیل عبور زوار ایرانی کار خویش را شروع کرده است.
وی اضافه کرد: برای انجام این عملیات هماهنگی های لازم بین شرکتهای هواپیمایی، ستاد مرکزی اربعین، نیروهای انتظامی و امنیتی، پلیس فرودگاه های کشور، سپاه حفاظت هواپیمایی و دیگر دستگاههای ذی ربط در فرودگاه های کشور انجام شده است که با برنامه ریزی مناسب، تمهیدات ویژه ای برای پذیرش و اعزام زوار اباعبدالله الحسین (ع) در فرودگاه های کشور فراهم گردد.
به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی، انتظار داریم امسال نیز همانند سالهای گذشته پروازهای اربعین در فرودگاه های مرزی همچون فرودگاه های ایلام، کرمانشاه، اهواز و آبادان به فرودگاه های نجف و بغداد افزایش قابل ملاحظه ای داشته باشد؛ به همین دلیل از مدت ها پیش، تقویت زیرساخت های مورد نظر در فرودگاه ها و مرکز کنترل فضای کشور در دستور کار شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، مهندس امیرانی، بیان نمود: در این راستا، حتی فرودگاه های اصفهان و تبریز که در حملات ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی به میهن اسلامی لطمه دیده بودند در کمتر از یک هفته بعد از آتش بس بازسازی شده و هم اینک برای انجام پروازهای اربعین و سایر پروازهای برنامه ای بطورکامل عملیاتی شده و آماده خدمات رسانی به هم وطنان عزیز و زوار اربعین حسینی هستند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه عملیات پروازهای اربعین از ۱۷ تا ۲۶ مردادماه سالجاری در فرودگاه های کشور شروع می شود و تمام امکانات و ظرفیتهای پذیرش و اعزام مسافران در این ۳۲ فرودگاه برای انجام عملیات اربعین حسینی آماده شده است، اظهار داشت: تمام بخش های در ارتباط با عملیات هوانوردی، عملیات فرودگاهی، مرکز کنترل فضای کشور، حراست و سایر بخش های فرودگاه ها، برای بازگشت زوار اقدامات لازم را انجام خواهند داد.
وی تاکید کرد: زوار اربعین حسینی بعنوان مهمانان ویژه شایسته ارائه بهترین خدمات فرودگاهی هستند و خدمت به این زوار و هم وطنان عزیز ما در «عمود صفر» فرودگاه ها و انجام پروازهای عتبات عالیات در این ایام مایه مباهات و افتخاری بزرگ برای شرکت فرودگاه ها است.
مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، مهندس امیرانی، در انتها از تمام زوار اربعین حسینی خواست حتما از راه مراجع رسمی نسبت به تهیه بلیط پروازهای هوایی اقدام نمایند و در زمان مناسب در فرودگاه های مبدأ و مقصد حضور یابند و از همراه داشتن وسایل یا اقلام غیر مجاز خودداری کرده تا سفر آنها با دعای مردم و خادمان شان در فرودگاه های کشور به سلامتی و به خوبی و خوشی در این ایام صورت گیرد.


منبع:

0.0 / 5
156
1404/05/02
19:01:05
تگهای خبر: بازسازی , خدمات , دستگاه , سفر
این پست مرکز املاک را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵
مرکز املاک
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

msamlak.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مركز املاك محفوظ است

مركز املاك

املاک و زمین - مرکز املاک، همراه شما در معاملات ملکی، بهترین انتخاب برای خرید و فروش ملک و زمین