ظرفیت خروج کامیون ها از مرز ریمدان ۲ برابر شد

ظرفیت خروج کامیون ها از مرز ریمدان ۲ برابر شد مرکز املاک: ظرفیت خروج کامیون های حامل کالا از مرز ریمدان به ۲ برابر افزایش پیدا کرده است.



به گزارش مرکز املاک به نقل از مهر، طبق اعلام گمرک ایران، با همکاری و مساعدت پاکستان و پیگیری های وزارت امور خارجه ظرفیت خروج کامیون های حامل کالا از مرز ریمدان به ۲ برابر بالا رفته است.


کامیون های حامل کالا از گمرک مرزی ریمدان شامل خروجی بازارچه مرزی و منطقه آزاد به تعداد ۴۰۰ دستگاه بوده است.


این در حالیست که این رقم پیش از عید روزانه میانگین به تعداد ۲۰۰ تا ۲۵۰ دستگاه بوده است.


این اقدام گمرک در حالی صورت پذیرفت که نقطه صفر مرزی ریمدان در مرز مشترک با پاکستان به علت مشکلات زیرساختی و امکانات مرزی و همینطور ساعت کاری گمرک پاکستان با مشکلات گوناگونی مواجه می باشد که امکان افزایش تعداد کامیون های خروجی و ورودی را با محدودیت مواجه می کند.


با این وجود با تلاش کارکنان گمرک به صورت روزانه تا خروج آخرین کامیون پذیرش شده در مرز، تشریفات گمرکی به انجام می رسد تا وقفه ای در تجارت مرزی بخصوص صادرات در این مرز مشترک با کشور پاکستان ایجاد نشود.


به اجمال، این اقدام گمرک در حالی صورت پذیرفت که نقطه صفر مرزی ریمدان در مرز مشترک با پاکستان به دلیل مشکلات زیرساختی و امکانات مرزی و همین طور ساعت کاری گمرک پاکستان با مشکلات گوناگونی مواجه می باشد که امکان افزایش تعداد کامیون های خروجی و ورودی را با محدودیت مواجه می کند.

منبع:

0.0 / 5
5
1405/03/30
12:08:31
تگهای خبر: دستگاه , صادرات , گمرك
این پست مرکز املاک را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱
مرکز املاک
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

msamlak.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مركز املاك محفوظ است

مركز املاك

املاک و زمین - مرکز املاک، همراه شما در معاملات ملکی، بهترین انتخاب برای خرید و فروش ملک و زمین