آغاز روند کاهشی دما سیستم بارندگی جدید از امروز وارد شمال کشور می شود

آغاز روند کاهشی دما سیستم بارندگی جدید از امروز وارد شمال کشور می شود
به گزارش مرکز املاک، یک مسئول هواشناسی اظهار داشت: امروز با ورود جریانات شمالی، بارندگی در استانهای گیلان، مازندران و گلستان و ارتفاعات البرز تقویت می شود و در این مناطق کاهش دما و مواج شدن دریای خزر نیز مورد انتظار است.

صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای اداره هواشناسی در گفتگو با گزارشگر مهر با تشریح آخرین پیش بینی هوا و وضعیت جوی کشور، اظهار داشت: امروز (دوشنبه، ۱۶ شهریور) با رخنه جریانهای شمالی، بارندگی در استانهای گیلان، مازندران و گلستان و ارتفاعات البرز تقویت می شود.
وی اضافه کرد: در این مناطق کاهش دما و مواج شدن دریای خزر هم مورد انتظار است.
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا بیان کرد: فردا (سه شنبه، ۱۷ شهریور) بارندگی در سواحل دریای خزر و دامنه های شمالی البرز ادامه خواهد داشت و در تعدادی مناطق شمال غرب، غرب و دامنه های جنوبی البرز هم رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید رخ می دهد.
وی بیان کرد: روز چهارشنبه (۱۸ شهریور) در بخشهایی از شمال شرق، شرق و جنوب شرق کشور بارشهای پراکنده انتظار می رود.
ضیائیان افزود: از امروز تا روز پنجشنبه (۱۹ شهریور) در بخشهایی از هرمزگان هم احتمال رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در بخشهایی از شرق، شمال شرق، مرکز و جنوب شرق کشور مورد انتظار است و این شرایط می تواند باعث کاهش کیفیت هوا و دید افقی در تعدادی مناطق شود.

پیش بینی هوای تهران

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در رابطه با وضعیت جوی تهران هم اظهار داشت: آسمان تهران امروز (۱۶ شهریور) کمی ابری خواهد بود و از بعدازظهر افزایش ابر و گاهی وزش باد و گردوخاک انتظار می رود و حداقل دمای تهران امروز ۲۴ درجه و بیشینه دمای پایتخت ۳۵ درجه سانتیگراد خواهد بود.

هشدار وزش باد برای تهران؛ احتمال سقوط اجسام و خسارت به سازه های موقت

وی ضمن اشاره به صدور اخطار زرد برای استان تهران، اظهار داشت: از امروز تا روز چهارشنبه (۱۸ شهریور) در نوار مرزی غربی و جنوبی و ارتفاعات استان تهران، در بعضی ساعت ها وزش باد شدید تا خیلی شدید انتظار می رود.
ضیائیان اظهار نمود: در نیمه غربی، جنوبی و تا حدی مناطق مرکزی استان تهران هم در بعضی ساعت ها وزش باد نسبتاً شدید تا شدید رخ خواهد داد، در این شرایط جوی، احتمال سقوط بعضی اجسام از ارتفاع و خسارت به سازه های موقت مانند داربست ها و تابلوهای تبلیغاتی وجود دارد.
وی افزود: همینطور احتمال خسارت به تجهیزات موجود در نقاط مرتفع مانند برج ها و دکل ها، خیزش گردوخاک و کاهش موقت دید و کیفیت هوا در مناطق جنوبی و غربی استان تهران وجود دارد، امکان انتقال گردوخاک از استانهای همجوار به نوار مرزی جنوبی و غربی استان تهران هم وجود دارد.
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اظهار داشت: همینطور گاهی افزایش ابر و بارندگی پراکنده با احتمال رگبار و رعدوبرق، بخصوص در ارتفاعات شمالی استان تهران، انتظار می رود.
ضیائیان در آخر اشاره کرد: از بعدازظهر روز سه شنبه (۱۷ شهریور) تا ظهر چهارشنبه (۱۸ شهریور) هم در بعضی ساعت ها بارندگی باران، گاهی رگبار و رعدوبرق، بخصوص در نیمه شمالی و غربی استان تهران، دور از انتظار نیست.


منبع:

0.0 / 5
4
1405/06/16
11:55:02
تگهای خبر: استان , باد , بارش , بارندگی
این پست مرکز املاک را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
مرکز املاک
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

msamlak.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مرکز املاک محفوظ است

مرکز املاک

املاک و زمین - مرکز املاک، همراه شما در معاملات ملکی، بهترین انتخاب برای خرید و فروش ملک و زمین