استاندار تهران تاكید كرد

ضرورت هدایت آب باران به سمت دشت هایی كه فرونشست كرده اند

ضرورت هدایت آب باران به سمت دشت هایی كه فرونشست كرده اند به گزارش مركز املاك استاندار تهران بر ضرورت هدایت آب های جاری به دنبال بارش ها به سمت دشت های استان تهران كه گرفتار فرونشست شده اند، تاكید نمود.



به گزارش مركز املاك به نقل از ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی در پنجمین جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران و اولین جلسه پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان تهران اظهار داشت: در هفته گذشته و هفته جاری با بارش های شدیدی مواجه بودیم كه اقدامات و تلاش همه دست اندركاران مدیریت استان تهران كاری كرد كه با بحران جدی مواجه نشویم. در حقیقت پدیده اقلیم جهانی شرایطی را به وجود آورده كه شدت و مدت بارندگی ها تغییر كرده است.

استاندار تهران اضافه كرد: قبلا پیشبینی هایی برای بارش ۱۰ میلیمتر در ۴۸ ساعت انجام می شد. در حالیكه امروز میزان بارش و مدت آن به شكل قابل ملاحظه ای تغییر كرده تا جایی كه علم هواشناسی از پیشبینی شدت و مدت بارش ها حدودا ناتوان است.

وی افزود: میانگین بارندگی تهران ظرف یك سال عددی حدود ۲۴۰ میلیمتر است در حالیكه امسال ظرف مدت یك هفته حدود ۲۸ درصد میانگین بارندگی ها در تهران اتفاق افتاده است، بنابراین می طلبد امكانات و تجهیزات لازم برای مقابله با این شرایط را فراهم نماییم و رفع مشكلات بطور قطع از واجبات امروز به حساب می آید.

محسنی بندپی اضافه كرد: اقدامات پیشگیرانه اثربخش ترین و موثرترین اقداماتی است كه در جهت كاهش صدمه در جامعه باید اتفاق بیفتد. در تهران به علت تجاوز به حریم رودخانه ها، ساخت و ساز غیر مجاز در راه رودخانه ها و كمبود تجهیزات و شرایط و اقلیم این شهر در بارندگی یك هفته نقاطی همچون بزرگراه فتح، آزادگان، جاده مخصوص، بلوار امام علی (ع) با آبگرفتگی مواجه گردید و مشكلاتی را برای تردد مردم فراهم نمود.

استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت های خود با تاكید بر اینكه ۱۲ نقطه ویژه در تهران وجود دارد كه در فروردین ماه امسال امكانات شهرداری در آنها مستقر شدند، اظهار داشت: با استقرار تجهیزات شهرداری در این ۱۲ نقطه نسبت به رفع موانع مسیر آب اقدام شد. بر همین مبنا صدمه های زیادی ندیدیم و باید این روش و عملكرد با شدت و قوت بیشتری دنبال شود.

وی اضافه كرد: باید كارگروهی شكل بگیرد كه دستگاه های دخیل در مدیریت بحران در آن عضو باشند و علاوه بر اجرای وظایف محوله اقداماتی را در دستور كار قرار دهند تا از بروز شرایط بد جلوگیری شود.

استاندار تهران تصریح كرد: آب منطقه ای ۶۷ نقطه ای را كه بعنوان نقاط خطرپذیر است باید به صورت مكتوب اعلام نماید. همینطور كارگروه پهنه بندی خطرپذیری سیل استان ها باید در استان تهران شكل بگیرد و نقاط خطرپذیر توسط آن احصا و اعلام گردد. هر رودخانه ای كه احتیاج به لایروبی دارد باید توسط آب منطقه ای لایروبی آن صورت گیرد و شهرهای پیرامونی كه در معرض صدمه بیشتری هستند باید شن چاله های آنها توسط فرمانداری ها شناسایی و كمك گردد كه كانال هایی به دشت های استان تهران كه گرفتار فرونشست هستند، راه اندازی شود تا این دشت ها سیراب شوند و از بروز سیلاب در این شهرها جلوگیری شود.

بندپی در انتها اظهار داشت: در حقیقت باید آب را به شكلی از این شهرها عبور دهیم و در طراحی بلندمدت هم آب از محل مسیر كسب و كار و زندگی مردم عبور داده و برای تغذیه آب های زیرزمینی به كار گرفته شود.




5.0 / 5
4299
1398/08/08
15:18:45
این پست مرکز املاک را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
مرکز املاک
msamlak.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مركز املاك محفوظ است

مركز املاك

املاک و زمین